Testamentekursus&Øl

0

BRYGGERI SKOVLYST – ekstrakursus

Samfundet åbner stille og roligt op igen og med respekt for gældende restriktioner afholdes nu igen kurser i den grønne skov. Aldrig har vi glædet os så meget til at se jer som nu!

Kom på kursus og lær alt om fremtidsfuldmagter, testamenter, dødsboskat og -afgift, samt skatteforhold i den tredje alder

Mange tror, at den danske arvelov sikrer dem selv og deres familie godt, men sandheden er, at fordelingen efter arveloven ikke dækker alle familiers behov, og at selv helt almindelige kernefamilier kan have brug for et testamente. Kom på et 2 timers kursus og bliv klogere på:

Arv efter loven – dvs. uden testamente
Oprettelse af testamente – krav og hvad man må
Dødsboskat og afgift – fordele ved at planlægge og omstrukturere i god tid
Fremtidsfuldmagt – hvem skal hjælpe dig hvis uheldet er ude?

Liv&Lov er førende specialister i privatlivets jura, og udarbejder over 100 testamenter om året. Tonen er munter og uhøjtidelig, når cand.merc.jur., cand.jur. Lotte Møhring-Andersen Wagner går i gang med gennemgangen af de danske arve- og skatteretlige regler for alle i den 3. alder. Og lur mig om ikke Bryggeri Skovlyst byder på en tår øl – vi ses i skoven! Gældende corona-restriktioner skal overholdes. Tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Share.