Testamente

0

Hvorfor lave testamente?
Selvom det ikke er rart at tænke på, at du en dag ikke er her mere, vil du sandsynligvis gerne tage hånd om dine efterladte så godt som muligt. Helst uden de får indbyrdes konflikter. Hvis du ikke har oprettet et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvem der skal arve dig.

Dette kan give en række ubehagelige overraskelser. Hvis du fx ikke er gift og lever i et papirløst forhold, har din samlever ifølge arveloven ikke ret til at arve noget, uanset hvor mange år, I har levet sammen, med mindre du har tilgodeset din samlever i et testamente.

Så hvis du ikke vil lade lovgivningen bestemme, hvordan dine penge skal fordeles, skal du oprette et testamente.

Hvorfor juridisk bistand?
Der er mange juridiske detaljer at forholde sig til, når man skriver testamente. Man kan godt selv lave sit testamente, men der er en stor risiko for at man ikke opnår det resultat man ønsker, f.eks. fordi der ikke er taget højde for afgifter og de mange nye muligheder efter den nye arvelov som trådte i kraft den 1. januar 2008. Derfor er det en god idé at få juridisk bistand.

Vi sikrer, at dit testamente tilgodeser dine efterladte bedst muligt således som du ønsker det, så du ikke behøver bekymre dig for deres ve og vel, når du en dag ikke er der længere til at tage hånd om dem.

Få et gratis testamente-tjek!
Har du skrevet testamente, men er usikker på om det passer til de ønsker, du har og de arveregler som gælder i dag? Som noget nyt tilbyder vi at gennemgå dit testamente helt gratis. Det eneste du skal gøre, er at sende dit testamente til os på info@liv-lov.dk (som dokument eller en skannet kopi), så giver vi dig en tilbagemelding.

Sådan gør du
Hvis du overvejer at få lavet testamente eller få lavet dit nuværende testamente om, kan du sende en mail til os på info@liv-lov.dk eller ringe på 39620555.

Et testamente koster kr. 7.250 inklusiv moms. (der ydes rabat til kursister)

Et testamente for danskere i udlandet koster fra kr.  9.900 inkl. moms. (ring og få et tilbud)

Prisen inkluderer:

  • Personlig samtale på kontor eller hjemme hos dig (eller Skype/telefon ved udlandsophold)
  • Udarbejdelse af udkast
  • Drøftelse af eventuelle rettelser
  • Endeligt testamente
  • Fælles underskriftmøde hos Notaren

Når du tager hul på denne proces, kan der dukke spørgsmål op, som du gerne vil tale med dine nærmeste om. Derfor har vi skrevet nogle gode råd til, hvordan denne snak kan gøres nemmere. Du kan få rådene gratis ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev (se øverst på siden).

Share.