OM LIV&LOV

Juridisk specialrådgivning indenfor privatretten
Har du brug for juridisk rådgivning? Hos Liv&Lov ApS koncentrerer vi os om få specialer og kan derfor tilbyde viden på højeste niveau til en fair pris. Vi ser vores kunder lige i øjnene og følger sagerne helt til dørs. Læs mere her

Vores speciale er testamenter og dødsboer, samt fremtidsfuldmagter og køberrådgivning i forbindelse med ejendomshandler. Vi har endvidere solid erfaring med digital tinglysning, generationsskifte og virksomhedsoverdragelse - men kun i Danmark.

Hos Liv&Lov ApS koncentrerer vi os om få specialer og kan derfor tilbyde viden på højeste niveau til en fair pris. Vi ser vores kunder lige i øjnene og følger sagerne helt til dørs. Vi er ikke advokater og kan derfor ikke føre retssager. Vores rådgiveransvarsforsikring er hos TRYG og er på 10 mio kr.

CV - Lotte Wagner (født 1967) Dansk

2019 Cand.jur. fra Københavns Universitet

2013 Jurist i Liv&Lov ApS. Arbejder som testamentsindsat bobestyrer, privat skiftede boer, testamenter, fremtidsfuldmagter, ægtepager, arveretlig rådgivning, virksomhedsoverdragelser, generationsskifte, bodeling ved skilsmisse,

2008 Direktør for NHG, senere MCI Copenhagen. Solgt virksomheden, due dilligence og virksomhedsovertagelse. Kontraherede både COP-15 og Den Olympiske Kongres. Forhandlede branchevilkår på vegne af Dansk Rejsebureauforening.

2005 Direktør for administration af 18.000 ejer- og andelsboliger i Dan-Ejendomme. Kontraherede store kontrakter indenfor personale, energi, bredbånd, TV, mm. Forestod to opkøb af virksomheder inkl. due dilligence.

1996 Cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School. Herefter Hoteldirektør i Arp-Hansen Hotel Group.


CV - Anita Møller Hansen

Associeret selvstændig juridisk sagsbehandler, med speciale indenfor berigtigelse af handel med fast ejendom, alle former for tinglysningsekspeditioner samt dødsbobehandling.

1982-2017 Juridisk sagsbehandler hos Boelskifte Advokater A/S – deltid fra 1996

2007-2014 Juridisk sagsbehandler – deltid hos Enrum Advokater

1979-1982 Advokatsekretær hos advokat Jytte Krogh

1978-1979 Advokatsekretær-elev hos advokat H. Albrecht-Beste 


CV - Christian G. Carlsen

2005- Selvstændig advokat med hovedsagsområderne bobehandling, testamenter, ægtepagter, ejendomshandel og køberrådgivning

1997-2005 Ansat som advokat i Horten Advokatpartnerselskab

1973-1997 dommerfuldmægtig og retsassessor ved retterne i Ballerup, Store-Heddinge, Københavns Byret og Retten i Brøndbyerne; 1 års konstitution som landsdommer ved Østre Landsret.

1973 Cand. jur. fra Københavns Universitet.

1966 Student fra Sankt Jørgens Gymnasium.